top of page
Vestmekaniske 3.png

Vannskjæring

Vannskjærebord
I Vestmekaniske har vi to vannskjærebord tilgjengelig. Dette betyr at vi effektivt produserer delene til prosjektene selv, og at du kan bestille reine skjærejobber fra oss. Vannskjærebordene våre er henholdsvis 1,8x3m og 2x4m, og kan skjære opptil 200 mm svartstål, syrefast og aluminium. I tillegg til de mer tradisjonelle materialene har vi også mulighet for å vannskjære pakninger, perforerte plater, glass, plexiglass, lexan, plastikkplater, støypegods, skifer, fliser, steinblokker, hardox, messing, kobber, takpapp, lær, mm. Vi kan i grunn skjære alt som tåler vann, utenom herdet glass.

Vannskjærebord data.png

Raske leveringstider
I Vestmekaniske har vi troen på raske leveringstider, samtidig som vi leverer kvalitetsarbeid til konkurransedyktige priser. Vi er opptatt av å gi god service til deg som kunde og passe på at du er fornøyd med varene og tjenestene du får hos oss. Hos oss skal du ønske å komme tilbake.

20211001_120014583_iOS.jpg

Hvordan vi arbeider

For å kunne skjære ut deler til ditt prosjekt bruker vi AutoCad og Inventor for å lage dwg/dxf filer til vannskjærebordene. Disse blir så programmert i iGems og overført til bordene hvor vår operatør setter i gang skjæringen. Om du ikke har tilgang på tegneprogram kan våre ingeniører hjelpe deg med dette.

Vestmekaniske 3.png

Tilbud på vannskjæring

Ta kontakt via knappen under eller ring Karl Ole på tlf +47 905 18 331 så hjelper vi deg med et konkurransedyktig tilbud til ditt prosjekt!

bottom of page