top of page
Sveising.JPG

Sveising

Metoder

I Vestmekaniske sveiser vi stål, rustfritt, syrefast, aluminium, PEHD og titan. Vi bruker metodene TIG, MIG og MAG og sveiser i henhold til ønsket metode. Vi har sertifiserte sveisere som har god erfaring i faget og som er kreative problemløsere. Hos oss kan vi hjelpe deg med alt fra små konstruksjoner til store avanserte system. Vi bidrar med den faglige tyngden gjennom hele prosessen slik at du blir fornøyd med ditt sluttprodukt.

Trond Ove Sveiser.HEIC

Service på lokasjon
Har du behov for vedlikehold eller reparasjon på ditt anlegg/installasjon har vi i Vestmekaniske anledning til å reise ut for å hjelpe deg. Vi er fleksible og tar sveiseoppdrag der du måtte befinne deg. Vi sveiser og reparerer ofte på havbruksinstallasjoner, fartøy, fabrikker og anlegg.

Bolaks alukar Trond.jpg

Hvordan vi arbeider
Vestmekaniske produserer og sveiser på bestilling, noe som betyr at du som kunde får det akkurat sånn som du vil ha det. For å gjøre oppfølgingen enkel for deg, får du tildelt en kontaktperson hos oss som du forholder deg til gjennom prosjektet.

 

Når du er klar til å sette i gang bruker vi godkjente produksjonstegninger som du enten har fra før, eller som vi har produsert sammen. Våre sveisere setter så i gang med å produsere din konstruksjon, hvor du får løpende oppdatering underveis. Når konstruksjonen er ferdig, blir du kontaktet for godkjenning og levering av sluttproduktet.

Sveiser.JPG

Raske leveringstider
I Vestmekaniske har vi troen på raske leveringstider, samtidig som vi leverer kvalitetsarbeid til konkurransedyktige priser. Vi er opptatt av å gi god service til deg som kunde og passe på at du er fornøyd med varene og tjenestene du får hos oss. Hos oss skal du ønske å komme tilbake.

Tilbud på sveising

Ta kontakt vi knappen under eller ring Karl Ole på tlf +47 905 18 331 så hjelper vi deg med et konkurransedyktig tilbud til ditt prosjekt!
 

bottom of page