top of page

Havbruk

Halvparten av produksjonen hos Vestmekaniske går til havbruk. Vi har derfor god erfaring med å bygge komplekse systemer, fra designstadie til ferdig produkt. 

 

Ombygging av fartøy og flåter er noe vi gjør med jevne mellomrom. Her ønsker kunden ofte å oppgradere eller å bytte ut sitt utstyr og trenger derfor hjelp til renoveringen. På slike prosjekt bistår vi med både tegningsarbeid og produksjon samt selve ombyggingen. I tillegg til dette har vi ofte ombygging av forskjellige enheter som f.eks. bløggetanker, rivere og containere som hører havbruket til. 

Vi har gode referansekunder blant annet Lerøy, Bolaks, Inka Fisk, Scanbio, Merdslippen, mm.  

Vi kan bistå deg med det du måtte trenge til ditt prosjekt. Ta kontakt her eller med vår daglige leder Karl Ole Lyngbø på tlf +47 905 18 331 for en uforpliktende samtale

Referanseprosjekt

Seaquest pumpe.HEIC

Samba Marin AS - Fox Fighter

Vestmekaniske har nylig byttet ut det eksisterende vakuum anlegget på Samba Marin sitt fartøy MS Fox Fighter til et nytt SeaQuest Pumpesystem. Et slik anlegg gir en mer skånsom og effektiv pumping av laks og ørret, det er både energi og plassbesparende samt mer produksjonseffektivt for fartøyet.

OK Marine AS - Skjulvasker

En effektiv og skånsom skjulvasker som vasker skjul uten høytrykk. En skjulvasker vasker hjemmet til rensefisken slik at rensefisken forblir en effektiv lusespiser i anlegget.

Skjulvasker 1.JPG
inka skilt.jpg

Inka As - Ny fabrikk

For Inka har vi bidratt med deler til den nye fabrikken. Vi har produsert isrenner, arbeidsbord, isoporkutter, knivholdere, frysevogner mm.

Karl Ole Lyngbø

Daglig Leder

Tlf +47 905 18 331

kol@vmek.no

Tom Fargerthun

Avdelingsleder, Verksted

Tlf +47 951 32 589

tom@vmek.no

Åsmund Tveiten

Prosjektingeniør, Siv. ing.

Tlf +47 924 86 107

ast@vmek.no

Dorthe Iselin Austevoll

Prosjekt- og markedskoordinator

Tlf +47 456 01 957

dia@vmek.no

Trenger du hjelp til dine prosjekt?

Ring oss eller send en mail, så hjelper vi deg!

bottom of page