Maskiner mm-1.jpg

Maskinering

Maskinpark
I Vestmekaniske har vi en egen maskineringsavdeling. Vår maskinpark består av en 3-akset CNC maskin med levende verktøy og subspindel, en manuell dreiebenk som har en dreiediameter på 400mm og en dreielegde på 2000mm, og en platefres til aluminium og plast med et 2x3 meter langt bord. Om vi har bruk for flere maskiner for å produsere til ditt prosjekt, har vi gode samarbeidspartnere i nær omkrets som vi arbeider med. På den måten blir vi i Vestmekaniske en fleksibel og løsningsorientert leverandør som du enkelt kan forholde deg til. Dette gjør at vi også har gode leveringstider på våre prosjekt.

Raske leveringstider
I Vestmekaniske har vi troen på raske leveringstider, samtidig som vi leverer kvalitetsarbeid til konkurransedyktige priser. Vi er opptatt av å gi god service til deg som kunde og passe på at du er fornøyd med varene og tjenestene du får hos oss. Hos oss skal du ønske å komme tilbake.

Hvordan vi arbeider

Vestmekaniske maskinerer på bestilling, noe som betyr at du som kunde får det akkurat sånn som du vil ha det. For å gjøre oppfølgingen enkel for deg, får du tildelt en kontaktperson hos oss som du forholder deg til gjennom prosjektet. Når du er klar til å sette i gang bruker vi godkjente produksjonstegninger som du enten har fra før, eller som vi har produsert sammen. Når konstruksjonen er ferdig, blir du kontaktet for godkjenning og levering av sluttproduktet.

Tilbud på maskinering

Ta kontakt via knappen eller ring Tom på
tlf +47 951 32 589 så hjelper vi deg med et konkurransedyktig tilbud til ditt prosjekt!