top of page
Maskiner mm-1.jpg

Maskinering

Maskinpark
I Vestmekaniske har vi en egen maskineringsavdeling. Vår maskinpark består av både cnc-styrte maskiner og manuelle maskiner som løser de fleste oppgaver.  Vestmekaniske er en fleksibel og løsningsorientert leverandør som du enkelt kan forholde deg til.
Vi har også gode leveringstider på våre prosjekt.

Maskinering%20av%20bolt_edited.jpg

Raske leveringstider
I Vestmekaniske har vi troen på raske leveringstider, samtidig som vi leverer kvalitetsarbeid til konkurransedyktige priser. Vi er opptatt av å gi god service til deg som kunde og passe på at du er fornøyd med varene og tjenestene du får hos oss. Hos oss skal du ønske å komme tilbake.

Jonas i maskinen.jpg

Hvordan vi arbeider

Vestmekaniske maskinerer på bestilling, noe som betyr at du som kunde får det akkurat sånn som du vil ha det. For å gjøre oppfølgingen enkel for deg, får du tildelt en kontaktperson hos oss som du forholder deg til gjennom prosjektet. Når du er klar til å sette i gang bruker vi godkjente produksjonstegninger som du enten har fra før, eller som vi har produsert sammen. Når konstruksjonen er ferdig, blir du kontaktet for godkjenning og levering av sluttproduktet.

Fresing_edited.jpg

Tilbud på maskinering

Ta kontakt via knappen eller ring Tom på
tlf +47 951 32 589 så hjelper vi deg med et konkurransedyktig tilbud til ditt prosjekt!

bottom of page