top of page
Plateknekking 1.png

Platebearbeiding

Plateknekke

I vårt verksted har vi en Durma-plateknekke som kan knekke opptil 10 mm platetykkelse med tre meters lengde. Fordelen med å bruke plateknekken er at produksjonstiden på deler går ned, ettersom man sparer seg for mye sveising. Våre ingeniører er dreven i å se muligheter for å bruke plateknekken og kan lage avanserte knekkeprosedyrer der det er behov for det. Ved å bruke plateknekken produserer vi dine deler raskere samtidig som delene ser pene ut.

plateknekking 2.png

Raske leveringstider
I Vestmekaniske har vi troen på raske leveringstider, samtidig som vi leverer kvalitetsarbeid til konkurransedyktige priser. Vi er opptatt av å gi god service til deg som kunde og passe på at du er fornøyd med varene og tjenestene du får hos oss. Hos oss skal du ønske å komme tilbake.

Måling av knekt del.png

Hvordan vi arbeider

For å kunne utforme delene slik vi ønsker, lager våre ingeniører målsatte knekketegninger. Deretter stilles plateknekken inn og vår operatør utfører arbeidet. Vi tar kontrollmål underveis for å tilse at delene til ditt prosjekt blir helt korrekte. Når delene er ferdig bearbeidet, blir de sendt videre i produksjonslinjen. Hos oss kan du også bestille reine knekkejobber, da blir du kontaktet for levering når delene er ferdig knekt.

Plateknekking%201_edited.jpg

Tilbud på plateknekking

Ta kontakt via knappen under eller ring Karl Ole på tlf +47 905 18 331 så hjelper vi deg med et konkurransedyktig tilbud til ditt prosjekt!

bottom of page