Plateknekking 1.png

Platebearbeiding

Plateknekke

I vårt verksted har vi en Durma-plateknekke som kan knekke opptil 10 mm platetykkelse med tre meters lengde. Fordelen med å bruke plateknekken er at produksjonstiden på deler går ned, ettersom man sparer seg for mye sveising. Våre ingeniører er dreven i å se muligheter for å bruke plateknekken og kan lage avanserte knekkeprosedyrer der det er behov for det. Ved å bruke plateknekken produserer vi dine deler raskere samtidig som delene ser pene ut.

Raske leveringstider
I Vestmekaniske har vi troen på raske leveringstider, samtidig som vi leverer kvalitetsarbeid til konkurransedyktige priser. Vi er opptatt av å gi god service til deg som kunde og passe på at du er fornøyd med varene og tjenestene du får hos oss. Hos oss skal du ønske å komme tilbake.

Hvordan vi arbeider

For å kunne utforme delene slik vi ønsker, lager våre ingeniører målsatte knekketegninger. Deretter stilles plateknekken inn og vår operatør utfører arbeidet. Vi tar kontrollmål underveis for å tilse at delene til ditt prosjekt blir helt korrekte. Når delene er ferdig bearbeidet, blir de sendt videre i produksjonslinjen. Hos oss kan du også bestille reine knekkejobber, da blir du kontaktet for levering når delene er ferdig knekt.

Tilbud på plateknekking

Ta kontakt via knappen under eller ring Karl Ole på tlf +47 905 18 331 så hjelper vi deg med et konkurransedyktig tilbud til ditt prosjekt!