top of page

Stolt produsent for FourPhase

Vestmekaniske AS har siden oppstarten vært en fast leverandør for FourPhase As. - Vi produserer spesialdeler til FourPhase sine sykloner som håndterer sand og sedimenter i oljeutvinningen, forteller Daglig Leder, Karl Ole Lyngbø.


FourPhase unit
FourPhase unitFourPhase unit
FourPhase unit

- Ved at sand fjernes fra brønnbanen, sparer FourPhase oljeselskapene for kostbare operasjoner, det reduserer nedetid på brønner, og kan i tillegg øke produksjonsratene betydelig, forteller Markedssjef Olof Nilsson. Teknologien i unitene muliggjør kontinuerlig separasjon av olje og sand, og unngår således at brønner tettes igjen grunnet sanddannelse i brønnbanen.


FourPhase er et norsk teknologiselskap med hovedsete i Bergen, avdeling i Aberdeen, som utfører offshore operasjoner i flere deler av verden. Selskapet har egenutviklede, patenterte løsninger for håndtering av sand og sedimenter i oljeutvinningen som nå har blitt markedsledende.


- Denne gang har vi mottatt en stor ordre på spesialtilpassede dører og stativer som skal monteres på forskjellige uniter, sier Lyngbø.


Deler til dører
Deler til dører

- Denne gang har vi mottatt en stor ordre på spesialtilpassede dører og stativer som skal monteres på forskjellige uniter, sier Lyngbø. Dørene må være robuste og tåle mye, derfor har vi brukt en kombinasjon av metallplater og rister som er slitesterke, og tåler den påkjenningen den blir utsatt for.

Stativene blir produsert etter kundens mål, og skal støtte ulike komponenter inni unitene.Du kan lese mer om FourPhase her.

Comentários


bottom of page